Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (2.75 secunde)
Alege-ti bataliile Istoria vietii noastre este o serie de alegeri care fac din noi ceea ce suntem, scrie Réjean Labelle.
Luxemburgul va ratifica Tratatul de aderare a Romaniei Primul ministru Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit vineri, la Bruxelles, cu omologul sau luxemburghez Jean-Claude Junker.
Presedintele executiv al PD Dolj, Marian Jean Marinescu, a declarat ca stie de la organizatia democratilor din Calafat ca doi consilieri locali si-au depus adeziunile la PD.
E o mare bucurie sa mergi cu Jean Constantin, Dan Spataru, Angela Similea, Corina Chiriac, intr-o anume etapa, dar si aceeasi bucurie in care Andrelele astea, care se tot cearta, Bambi, Sexxy.
Intre parlamentari, despre democrati, sunt sigur ca nu vor avea probleme, dar din cate am auzit eu despre ceilalti, multi de la opozitie vor fi nevoiti sa renunte", a declarat deputatul de Dolj, Marian Jean Marinescu.
Si Jean-Jacques Velasco (din partea SEPRA) incheiase atunci un acord similar, cand a vizitat Chile, in 2000. Din pacate, intelegerea aceea nu a functionat;
Jonathan Scheele a mentionat in acest sens si importanta orasului nostru in istoria cinematografiei europene, ca oras natal al lui Jean Negulescu.
Albertville, Bourg Saint-Maurice, La Bathie, La Lechere, Aime, Moutiers, Macot La Plagne, Bellentre, Chambery, Aix-les-Bains, Saint-Jean de Maurienne, Saint-Remy de Maurienne.
I-am cerut lui Jean-Louis Bianco, presedintele sau, sa vegheze in mod particular sa va primeasca in mod regulat. Aceeasi logica se impune pentru Comitetul consultativ national de etica.
Euroobservatorul Marinescu, dornic de a candida Singurul ales doljean care s-a aratat dornic de a candida la alegerile pentru Parlamentul European este euroobservatorul PD Marian Jean Marinescu.
Evenimentul este onorat de numeroase personalitati ale medicinei romanesti, inclusiv de nepotul lui Dimitrie Gerota, Jean Gerota, medic hematolog la Paris.
Ceilalti sunt Corneliu Popa (8 ani) - fost director al Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Jean Sandu (6 ani) - fost sef al Directiei Juridice din ADS, Vlad Savulescu (6 ani) - fost sef al Directiei de Privatizare-Concesionare din ADS si Flavius Pop (5 ani) - fost sef de serviciu in ADS.
Jean Francois Saint Gelais, profesor la Universitatea Laval Quebec (Canada) crede insa ca terorismul in general si studiile consacrate terorismului favorizeaza mai curand configurarea unei proiectii conventionale, cu resorturi emotionale care privilegiaza actele de violenta fizica (in sens corporal), de exemplu asasinatele extrajudiciare, tortura, si actele de violenta materiala, de exemplu explozia unui edificiu, bombardarea unei asezari umane, focalizand atentia asupra consecintelor produse, presupuse, prin intermediul unui raport letalitate/rani fizice.
In cadrul discutiilor, Jean Michel de Waele si Paul Magnette, profesori la Universite Libre de Bruxelles, au avansat ipoteza ca discutia despre fixarea frontierelor Uniunii Europene ar trebui sa aiba loc dupa elaborarea unui proiect care sa defineasca elementele comune ale identitatii europenilor.
In 1955 apare in Franta o lucrare a locotenentului-pilot Jean Plantier intitulata: Propulsia Farfuriilor Zburatoare prin actiunea directa asupra atomului.
Jean Marais, Gerard Barray sau Alain Delon. Fiind un cinefil inrait de mic, nu pot uita cum vizionam la Cinema Flacara un fim bun de peste trei ori, furisandu-ma sub bara la iesire, sub privirile ingaduitoare ale lui Nea Vila.
- Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este unul dintre putinii semnatari ai Tratatului de la Maastricht inca activ pe scena politica actuala si isi aminteste negocierile dificile si capitale care au dus la lansarea uniunii economice si monetare:
Printre ei, Mihail Sadoveanu, Panait Istrati, Jean Bart, Mihail Sebastian au scris multe pagini despre taramul mirific al Dunarii. Marian Neagu ne-a povestit ca marele actor Toma Caragiu a fost si el fascinat de universul apei la Calarasi.
Initiativa semnata de Anca Boagiu, Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Maria Petre, Radu ßarle si Marian-Jean Marinescu este, potrivit Mariei Petre, rezultatul "unei cercetari la Parlamentul European, pe modul in care sunt organizate alegerile in fiecare din statele membre".
Da, Schimbarea, sau revolutia - de care filosoful francez Jean Pierre Faye, intr-o discutie cu mine in Contemporanul. Ideea europeana, credea nu numai ca avusese loc, dar si ca era unica revolutie in tarile din Est scapate de jugul moscovit.
google-analytics.com